Avasi Sörház Étterem

Avasi Sörház Étterem

Az Avasi Sörház Étterem Miskolc belvárosában az Avas lábánál található, 1980-ban nyitotta meg kapuit, noha akkor még csak sörözőként funkcionált. Az évek alatt az egyre növekvő fogyasztói igényeknek megfelelően alakult ki az étterem és külön helységben a söröző.

Az étterem rendelkezik egy elegáns, azonban mégis családias hangulatú, 45 fős emeleti teremmel, és egy 35 fős visszafogott, elegáns különteremmel, mely a földszinten helyezkedik el. Az étterem légkondicionált, kiválóan alkalmas családi összejövetelek, üzleti rendezvények, diplomaosztók, kisebb esküvők, osztálytalálkozók, bankettek lebonyolítására. Nagyobb létszámú rendezvényeket 80-90 főig a sörözőben vállalunk. Kerthelységünkben 70 fő étkezhet egyidejűleg.

Avasi Sörház Étterem

Konyhánk hírnevét több mint 30 éves fennállása is öregbíti.Étlapunkon megtalálhatók a hagyományos magyar ételek mint a borjúpörkölt vagy a juhtúrós sztrapacska, A bükki gombaleves ,húsleves eperlevéllel és a vendégek egyik kedvence a Baconbe tekert vason sült csirkemell camemberttel töltve.Mindezek mellett a Sörház névhez hűen bajor,német konyha ételkülönlegességeivel is kedveskedünk vendégeinknek.A profin összeállított étlapra jellemző hogy minden kategóriában bőven akad választani való a hideg előételektől kezdve ,a leveseken ,a szárnyas, a marha ,a sertés ételeken át a desszertekig. Fontos megemlítenünk még a különlegesen finoman elkészített ropogós csülkünket is amit nagyon szeretnek a kedves vendégek.

Avasi Sörház Étterem

Éttermünk különlegessége és egyben a ház specialitása is az Avasi Krumplilángos, melyet kizárólag a miskolci Avasi Sörházban találhatunk meg. Ínycsiklandó finomság, mely kinézetében a pizzára hasonít, azonban jellege és ízvilága teljesen egyedi és utánozhatatlanul finom. Már nagymamáink is ezt sütötték, az évtizedek alatt kialakult receptet pedig tovább fejlesztettük. Kóstolják meg!

Avasi Sörház Étterem

Italkínálatunkban megtalálhatók a megszokott minőségi italok, valamint a jó magyar pálinkák, borvidékeink jellegzetes borai, és német-, belga-, cseh sörkülönlegességek.

Mottónk: „Ha valamit csinálsz, csináld hozzáértéssel, szakmai tudással és teljes odaadással, profin!” Graffiti